Reset: Luister naar je lichaam

Tijdens het  volgen van de workshop “Reset” methode en was ik weer eens verbaasd en blij te zien èn ervaren hoe simpel het is/kan zijn om je lichaam te ontspannen en (weer) laten stromen.

Luister naar je eigen lichaam
Het is zooo eenvoudig maar blijkt in de dagelijkse praktijk toch vaak heel moeilijk. Luisteren naar je eigen lichaam. Reset activeert het zelf herstellend vermogen en maakt gebruik van lichaamsenergie en lichaamsinformatie d.m.v. spierbeweging.

Mag ik jouw Startkabel zijn?
Je kunt de mooiste auto hebben met de meest fantastische snufjes, maaarrrr… als de accu het niet doet heb je niets aan je auto.
Met Reset ben ik jouw startkabel en help jou je accu starten. Na de start ga jij luisteren naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Ik blijf in je buurt als begeleider.

Communicatie
Het luisteren naar je eigen lichaam is essentieel. Het geeft signalen af. Door middel van beweging en door het vinden van jouw juiste lichaamscommunicatie geeft jouw lichaam de oplossing aan. Kracht en ontspanning door (simpele) aanraking.

Wanneer Reset?
– Bij lichamelijke problemen, stress en spanning;
– Bij chronische klachten (vermindering van pijn);
– wanneer loslaten lastig is. Reset helpt je hier bij;
– Reset kan ook deel uit maken van een massagebehandeling.

In veel gevallen is beweging een oplossing. Ervaren dat bewegen geen pijn hoeft te doen kan een openbaring zijn. Pijn heeft geen geheugen.

Reset voor wie bedoeld?
– Voor jou die wil ervaren. Elk mens is uniek en reageert uniek. Zelf ervaren is je beste leermeester!
– Voor jou die aangeraakt wil worden, maar geen massage wil.

Reset gaat door de kleding heen.

Herma is healer en gespecialiseerd in lichaamsmassages en heeft door de jaren heen haar eigen “Herma lekker in je vel” massage ontwikkeld. Herma gebruikt en geeft, waar nodig, healing technieken, zoals reiki, bars en reset. (energiebehandelingen).

Wil jij Reset ervaren? neem contact met mij op via mail, app of telefoon: 06 20451116. Ik sta je graag te woord en verwelkom je graag in mijn praktijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.