Voor wie

Massage en healing is mijn missie. Energiewerk op lichamelijk en energetisch niveau.

Massage en healing is voor alle leeftijden en voor een ieder die graag voor zichzelf wil zorgen en zichzelf graag (met regelmaat) wil laten verwennen. Man, vrouw, dik, dun, oud, jong, helemaal gezond of met hier en daar een kwaal of (chronische) pijn. Bij Herma ben je vanaf 6 jaar van harte welkom.

Herma, vakvrouw met een missie
Het is mijn missie om jou, door middel van lichaamsmassage en energetische behandeling, weer lekker in je vel laten voelen. Om jou (weer) te zien ontluiken en (laten) stralen van binnenuit. Als een ontluikende roos (mijn logo).

 Herma wordt blij van mensen die:

  • aan zichzelf willen werken omdat zij hebben ondervonden dat regelmatige lichaamsmassage een basis is om soepel van lijf en geest door het leven te gaan;
  • waarbij een (soms langdurig) klacht verminderd/verholpen is;
  • lekker in hun vel willen zitten;
  • zich geestelijk wel willen voelen;
  • het effect van massage en/of energetische behandeling willen leren ervaren;
  • na de nodige pijnklachten en/of spanning weer ontspannen ‘de deur’ uit gaan;
  • lichaamsblokkades los (kunnen) laten en weer gaan ‘stromen’.

 APK voor Lichaam en geest
Herma is er van overtuigd dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat Herma niet alleen naar het lichaam kijkt, maar naar de hele mens. Door het geven van massages en energetische behandeling, door in gesprek te gaan, te luisteren, kunnen klachten vaak veel duidelijker of draaglijker worden.
Daarom: een massage/heling van Herma is een APK voor lichaam en geest.

Pijn naar Fijn massage
Voor mensen met (chronische) pijnklachten zijn vaak meerdere massages nodig. Deze kunnen bestaan uit 5 – 10 (soms meer) behandelingen. Het doel van de massage is altijd om de pijn te verminderen en (hopelijk) te laten verdwijnen.

“Herma Lekker in je vel” massage
Je bent ook van harte welkom als je maar af en toe gemasseerd wilt worden. Een “Herma Lekker in je vel massage” is dan dé manier om het eens te ervaren en te ondergaan. Herma is niet van de ‘aai-massages’ maar masseert de mensen op haar tafel zoals zij zelf graag gemasseerd wil worden. Stevig, to the point, zacht als nodig is en met een flinke dosis liefde én met volledige aandacht.

De Bars (AccessConsciousnes) Energetische hoofdbehandeling
Je hoofd zit vol, je staat voor een keuze, je wil wel, maar het lukt (even) niet.
Ervaar de rust en ruimte die een Bars behandeling geeft. Met het stromen van de Bars (energiebanen) geef je je lichaam weer de ruimte om het zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!
Via een lichte vingerdruk op het hoofd, stroomt er energie door je lichaam waardoor vastzittende patronen worden losgelaten. Dit geeft ruimte, helderheid en rust in je hoofd. Hierdoor kun je beter beslissingen nemen en krijg je een beter overzicht over je leven.

Tijdsduur massages
Bij Herma kun je kiezen uit massages van 90, 100, 120 of 150 minuten.

  

 Een massage/heling met regelmaat uitgevoerd, geeft het beste resultaat.