Voor wie (vanaf 6 jaar)

Massage is voor alle leeftijden en voor een ieder die graag voor zichzelf wil zorgen en zichzelf graag (met regelmaat) wil laten verwennen. Man, vrouw, dik, dun, oud, jong, helemaal gezond of met hier en daar een kwaal of (chronische) pijn. Bij Herma ben je vanaf 6 jaar van harte welkom.

Herma, vakvrouw met een missie
Het is mijn missie, om jou door middel van lichaamsmassage, weer lekker in je vel laten voelen. Om jou (weer) te zien ontluiken en (laten) stralen van binnenuit. Als een ontluikende roos (mijn logo).

Herma wordt blij van mensen die:

  • aan zichzelf willen werken omdat zij hebben ondervonden dat regelmatige lichaamsmassage een basis is om soepel van lijf en geest door het leven te gaan;
  • waarbij een (soms langdurig) klacht verminderd/verholpen is;
  • lekker in hun vel willen zitten;
  • zich geestelijk wel willen voelen;
  • het effect van massage willen leren ervaren;
  • na de nodige pijnklachten en/of spanning weer ontspannen ‘de deur’ uit gaan;
  • lichaamsblokkades los (kunnen) laten en weer gaan ‘stromen’.

APK voor Lichaam en geest
Herma is er van overtuigd dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat Herma niet alleen naar het lichaam kijkt, maar naar de hele mens. Door het geven van massages en door in gesprek te gaan, kunnen klachten vaak veel duidelijker of draaglijker worden. Daarom: een massage van Herma is een APK voor lichaam en geest.

Pijn naar Fijn massage
Voor mensen met (chronische) pijnklachten zijn vaak meerdere massages nodig. Deze kunnen bestaan uit 5 – 10 (soms meer) behandelingen. We starten eens per week en na een aantal behandelingen wordt de tussentijd opgerekt. Bijvoorbeeld eens per 2 of 3 weken. Het doel van de massage is altijd om de pijn te verminderen en (hopelijk) te laten verdwijnen.

“Herma Lekker in je vel” massage
Je bent ook van harte welkom als je maar af en toe gemasseerd wilt worden. Een “Herma Lekker in je vel massage” is dan dé manier om het eens te ervaren en te ondergaan. Herma is niet van de ‘aai-massages’ maar masseert de mensen op haar tafel zoals zij zelf graag gemasseerd wil worden. Stevig, to the point, zacht als nodig is en met een flinke dosis liefde én met volledige aandacht.

Tijdsduur massages
Bij Herma kun je kiezen uit massages van 60, 90 of 120 minuten.

 Een massage met regelmaat uitgevoerd, geeft het beste resultaat.