Voor wie

Massage en healing geven is mijn missie. Energiewerk op lichamelijk en energetisch niveau.

Massage en healing is voor alle leeftijden en voor een ieder die graag voor zichzelf wil zorgen en zichzelf graag (met regelmaat) wil laten verwennen. Man, vrouw, dik, dun, oud, jong, helemaal gezond of met hier en daar een kwaal of (chronische) pijn. Bij Herma ben je (vanaf 6 jaar) van harte welkom.

Herma, vakvrouw met een missie
Het is mijn missie om jou, door middel van lichaamsmassage en energetische behandeling, weer lekker in je vel laten voelen. Om jou (weer) te zien ontluiken en (laten) stralen van binnenuit. Als een ontluikende roos (mijn logo).

 Herma wordt blij van mensen die:

  • aan zichzelf willen werken omdat zij hebben ondervonden dat regelmatige lichaamsmassage een basis is om soepel van lijf en geest door het leven te gaan;
  • waarbij een (soms langdurig) klacht verminderd/verholpen is;
  • lekker in hun vel willen zitten;
  • zich geestelijk wel willen voelen;
  • het effect van massage en/of energetische behandeling willen leren ervaren;
  • na de nodige pijnklachten en/of spanning weer ontspannen ‘de deur’ uit gaan;
  • lichaamsblokkades los (kunnen) laten en weer gaan ‘stromen’.

APK voor Lichaam en geest
Herma is er van overtuigd dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat Herma niet alleen naar het lichaam kijkt, maar naar de hele mens. Door het geven van massages en energetische behandeling, door in gesprek te gaan, te luisteren, kunnen klachten vaak veel duidelijker of draaglijker worden.
Daarom: een massage/heling van Herma is een APK voor lichaam en geest.

“Herma Lekker in je vel” massage
Je bent ook van harte welkom als je maar af en toe gemasseerd wilt worden. Een “Herma Lekker in je vel massage” is dan dé manier om het eens te ervaren en te ondergaan. Herma is niet van de ‘aai-massages’ maar masseert de mensen op haar tafel zoals zij zelf graag gemasseerd wil worden. Stevig, to the point, zacht als nodig is en met een flinke dosis liefde én met volledige aandacht.

Pijn naar Fijn massage
Voor mensen met (chronische) pijnklachten zijn vaak meerdere massages nodig. Deze bestaan uit meerdere behandelingen. Het doel van de massage is altijd om de pijn te verminderen en (hopelijk) te laten verdwijnen.

“Lekker in je vel met magnesiumgel” massage
Magnesium, vonk van het leven zoals de Chinezen zeggen èn de regisseur van je lichaam. Onze 3e levensbehoefte. Magnesium is onmisbaar voor ons lichaam. Loopt als een rode draad door mijn leven. Herma voegt met liefde en enthousiasme magnesiumgel aan de massage toe. Dit kan ook een warmtepakking zijn voor je rug, nek, je voeten. Een waardevolle toevoeging aan ieders lichaam.

De Bars (AccessConsciousnes) Energetische hoofdbehandeling
Je hoofd zit vol, je staat voor een keuze, je wil wel, maar het lukt (even) niet.
Ervaar de rust en ruimte die een Bars behandeling geeft. Met het stromen van de Bars (energiebanen) geef je je lichaam weer de ruimte om het zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!
Via een lichte vingerdruk op het hoofd, stroomt er energie door je lichaam waardoor vastzittende patronen worden losgelaten. Dit geeft ruimte, helderheid en rust in je hoofd. Hierdoor kun je beter beslissingen nemen en krijg je een beter overzicht over je leven.

Tijdsduur massages
Bij Herma kun je kiezen uit massages van 90 of 120 minuten.

  

 Een massage/heling met regelmaat uitgevoerd, geeft het beste resultaat.