Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Voeg een review toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Klik hier om te beoordelen

Massagepraktijk Herma
Gemiddeld:  
 66 reviews
 by Ria
lichaamsmassage

Hallo Herma,

22 November ben ik bij je geweest en heb ik op je tafel gelegen. Ik kwam met hoofdpijnklachten, dagelijks slikte ik 2-4 paracetamol om met de hoofdpijn om te kunnen gaan.

Sinds ik door jou gemasseerd ben, heb ik nog geen hoofdpijn gehad.

Voor mij ben je geweldig !

Ik zie je weer in het nieuwe jaar, wens je goede feestdagen toe en een voorspoedig nieuwjaar.

Groet, Ria

 by J

Herma,

Even een berichtje om te laten weten dat ik mij vandaag fantastisch voel! Ik heb al maanden (jaren) elke dag last van mijn nek, niet echt pijnlijk, maar kan niet bewegen zoals ik eigenlijk zou willen. En vanochtend wakker geworden en voel mijn nek niet!!! Wat heerlijk! Ben zo blij! Het lijkt net of iets recht is gezet of losgemaakt, wat niet goed zat. (nog wel een zware schouder, maar niet pijnlijk (en dat is pas sinds vorige week).

Dankjewel , J.

 by ruud
algehele massage

Een bijzondere ervaring! Dankzij de professionele hulp, stapte ik fit en met een fijn gevoel van welbehagen naar buiten. Niet te zacht en niet te stevig, precies de juiste proporties om je weer goed op te laden!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

 by Wilma
Nieuw Guasha gezichts massage

Weer een heerlijke ervaring! De nieuwe Guasha gezichtsmassage is zooooo zacht en relaxed dat het eigenlijk een twee in één behandeling is: je gezichtshuid voelt duidelijk gladder aan en je bent helemaal ontspannen.

Echt voor herhaling vatbaar dus.

 by Wilma
Energetische behandeling Top!

Al vele jaren lig ik met regelmaat op de massage tafel bij Herma. Haar fijngevoelige handen weten bij iedere behandeling weer speciale “pijnplekjes” te vinden en te behandelen.

Laats voor het eerst ook een energetische behandeling van een uur mogen ervaren : heerlijk, alsof alles weer beter stroomt en je hele systeem in balans wordt gebracht…..echt een aanrader om je weer top energiek te voelen !!!

 by J
Wandeling langs noordzee

weekend Wadden eiland was heerlijk. Wandelen met de wind mee, klauteren tegen de duinen op en terug de wind tegen. Moe maar voldaan.

Weinig last dankzij jouw prikken in mijn zij.

 by Ina

Sinds een hele lange tijd weer eens een 'lekker in je vel 'massage van Herma gehad.

Wat is dat toch heerlijk. Helemaal ontspannen en de spieren weer los en ook de lachspieren zijn weer getraind.

Herma, jij bent fantastisch! Dank je wel!

 by Heidy
Magnesium pakking

Je bent en blijft een bijzonder fijn mens Herma. Ik zeg gisteren nog geen last te hebben van mijn knie. Vanmorgen uit bed knakte die even en ik liep vervolgens met Jack als een jonge hinde door het bos. Grappig dat je soms pas merkt dat iets 'minder goed' is als het voorbij is 🙂

Het concentreren op het werk ging vandaag trouwens ook bizar goed!! Geen idee of het magnesium daar iets in gedaan heeft? 🙂

 by J.A.
Mg-pakking

Hoi Herma,

ff een mededeling! Nadat ik van jou terug kwam ben ik lekker op de bank gaan liggen onder deken. Ik werd helemaal bezweet wakker en mijn handen waren helemaal nat van t zweten en voel me stukken beter nu! Soort van Resetten lijkt het.---Deze dame ontving een rug/nek/schouder magnesiumpakking---

 by Meerdere reviews via app
Mg-pakking

Heyy Herma!

Wil je toch ff zeggen. Ik ben al een paar dagen achter elkaar pijnvrij sinds die behandeling met magnesium. Ik ben doorverwezen bij reumatoloog voor mijn klachten. Sinds jouw behandeling klachtenvrij. Hopelijk blijft het zo.Lieve Herma, de magnesium rugbehandeling heeft een heerlijk soepel gevoel achter gelaten.Dag Herma, vanmorgen heerlijk opgestaan. Geen kramp in de kuiten…… heerlijk relaxed! Dank weer.Er is wel duidelijk een verschil tussen de behandelingen met en zonder magnesium. Fijner of niet kan ik niet echt zeggen. Komende keer ga ik nogmaals voor een soortgelijke behandeling als gisteren als dat mag/kan.Herma, this kind of massage with magnesium went deeper!

You were right, it is an awesome treatment! Thank you so much!Even nog een ervaring delen: ik heb sinds donderdagavond warme voeten gehad---Deze mensen ontvingen een rug/nek/schouder magnesiumpakking---

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»