Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

weekend Wadden eiland was heerlijk. Wandelen met de wind mee, klauteren tegen de duinen op en terug de wind tegen. Moe maar voldaan.Weinig last dank

Nov 11, 2021 by Anonymous
Naam: J 

weekend Wadden eiland was heerlijk. Wandelen met de wind mee, klauteren tegen de duinen op en terug de wind tegen. Moe maar voldaan.
Weinig last dankzij jouw prikken in mijn zij.


Sinds een hele lange tijd weer eens een 'lekker in je vel 'massage van Herma gehad. Wat is dat toch heerlijk. Helemaal ontspannen en de spieren weer

Jul 11, 2021 by Anonymous
Naam: Ina 

Sinds een hele lange tijd weer eens een 'lekker in je vel 'massage van Herma gehad.
Wat is dat toch heerlijk. Helemaal ontspannen en de spieren weer los en ook de lachspieren zijn weer getraind.
Herma, jij bent fantastisch! Dank je wel!


Je bent en blijft een bijzonder fijn mens Herma. Ik zeg gisteren nog geen last te hebben van mijn knie. Vanmorgen uit bed knakte die even en ik liep v

Jun 29, 2021 by Anonymous
Naam: Heidy 

Je bent en blijft een bijzonder fijn mens Herma. Ik zeg gisteren nog geen last te hebben van mijn knie. Vanmorgen uit bed knakte die even en ik liep vervolgens met Jack als een jonge hinde door het bos. Grappig dat je soms pas merkt dat iets 'minder goed' is als het voorbij is 🙂
Het concentreren op het werk ging vandaag trouwens ook bizar goed!! Geen idee of het magnesium daar iets in gedaan heeft? 🙂


Hoi Herma,ff een mededeling! Nadat ik van jou terug kwam ben ik lekker op de bank gaan liggen onder deken. Ik werd helemaal bezweet wakker en mijn h

May 30, 2021 by Anonymous
Naam: J.A. 

Hoi Herma,
ff een mededeling! Nadat ik van jou terug kwam ben ik lekker op de bank gaan liggen onder deken. Ik werd helemaal bezweet wakker en mijn handen waren helemaal nat van t zweten en voel me stukken beter nu! Soort van Resetten lijkt het.

---Deze dame ontving een rug/nek/schouder magnesiumpakking---


Heyy Herma!Wil je toch ff zeggen. Ik ben al een paar dagen achter elkaar pijnvrij sinds die behandeling met magnesium. Ik ben doorverwezen bij reuma

May 30, 2021 by Anonymous
Naam: Meerdere reviews via app 

Heyy Herma!
Wil je toch ff zeggen. Ik ben al een paar dagen achter elkaar pijnvrij sinds die behandeling met magnesium. Ik ben doorverwezen bij reumatoloog voor mijn klachten. Sinds jouw behandeling klachtenvrij. Hopelijk blijft het zo.

Lieve Herma, de magnesium rugbehandeling heeft een heerlijk soepel gevoel achter gelaten.

Dag Herma, vanmorgen heerlijk opgestaan. Geen kramp in de kuiten…… heerlijk relaxed! Dank weer.

Er is wel duidelijk een verschil tussen de behandelingen met en zonder magnesium. Fijner of niet kan ik niet echt zeggen. Komende keer ga ik nogmaals voor een soortgelijke behandeling als gisteren als dat mag/kan.

Herma, this kind of massage with magnesium went deeper!
You were right, it is an awesome treatment! Thank you so much!

Even nog een ervaring delen: ik heb sinds donderdagavond warme voeten gehad

---Deze mensen ontvingen een rug/nek/schouder magnesiumpakking---


Lieve Herma, ik wilde graag met je delen dat ik sinds ik bij jou ben geweest voor massage zga "vrij ben van opvliegers opeens". Heel wonderlijk, maar

Nov 01, 2020 by Anonymous
Naam: H.M. 

Lieve Herma, ik wilde graag met je delen dat ik sinds ik bij jou ben geweest voor massage zga "vrij ben van opvliegers opeens". Heel wonderlijk, maar misschien heb je het wel vaker gehoord. Het voelt fijn en rustig voor en mij en geniet ervan.
Vrolijke groet.


Geweldige massage gehad bij deze dame.Ik kom hier zeker terug.

Aug 19, 2020 by Anonymous
Naam: Bas Visser 

Geweldige massage gehad bij deze dame.
Ik kom hier zeker terug.


Hallo Herma,Na jouw massage, kreeg ik eerst mijn hulpje, daarna moest ik de auto omruilen. Ik was kapot. Vroeg naar bed.Maar nu pluk ik de vruchte

May 18, 2020 by Anonymous
Naam: Joke 

Hallo Herma,
Na jouw massage, kreeg ik eerst mijn hulpje, daarna moest ik de auto omruilen. Ik was kapot. Vroeg naar bed.
Maar nu pluk ik de vruchten van je behandeling. Beweeg weer makkelijker.
Bedankt


Na een schouderoperatie en daarna nog lang klachten kwam ik na een jaar fysiotherapie bij Herma terecht. Had ik dat maar eerder gedaan.Ze weet feill

Oct 03, 2019 by Anonymous
Naam: Hanny 

Na een schouderoperatie en daarna nog lang klachten kwam ik na een jaar fysiotherapie bij Herma terecht. Had ik dat maar eerder gedaan.
Ze weet feilloos de plekken te vinden en dankzij haar ben ik op de been gebleven tot ik mijn nieuwe knie krijg. Elke maand kijk ik uit naar deze ontspanning.
Herma masseert vanuit haar hart . Dank je wel Herma!


On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my nec

May 27, 2019 by Anonymous
Naam: Violeta 

On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my neck and face and it was looking amazing also. After almost a month now, my skin is still so smooth and beautiful. Thank you so much!


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 62 62 weekend Wadden eiland was heerlijk. Wandelen met de wind mee, klauteren tegen de duinen op en terug de wind tegen. Moe maar voldaan.Weinig last dankzij jouw prikken in mijn zij.
Pagina:
123»