Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?

Nov 08, 2018 by Anonymous
Naam: Marga Leidekker 

Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.
Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?


Herma is een top therapeut die je lichaam snel door heeft. Zij heeft kennis van zaken en stelt je snel op je gemak. Zij bied een super veilige omgevin

Aug 27, 2018 by Anonymous
Naam: Frieda 

Herma is een top therapeut die je lichaam snel door heeft. Zij heeft kennis van zaken en stelt je snel op je gemak. Zij bied een super veilige omgeving daar waar je toch in het begin kwetsbaar op de bank ligt. Na de behandeling wil je nog maar 1 ding en dat is zo snel mogelijk weer op die bank. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en na behandeling zo wie zo een lange tijd klachten vrij. Dus bij twijfel : ga naar Herma.


This week I received a two hour massage, relaxing massage combined with reflexology massage. I was coming with headache and after massage my entire bo

Jul 13, 2018 by Anonymous
Naam: Violeta 

This week I received a two hour massage, relaxing massage combined with reflexology massage. I was coming with headache and after massage my entire body was more alive and headache gone! Herma is so aware and touch every spot where there is pain and make my body very happy. Her touch is magical, wow! How did I get so lucky?


Hé Herma, wat was het toch weer fijn om bij jou op de tafel te liggen. Ik had zo’n last van mijn benen, dat ik niet zo goed kon lopen, maar na een

May 25, 2018 by Anonymous
Naam: Cock Klerk 

Hé Herma, wat was het toch weer fijn om bij jou op de tafel te liggen. Ik had zo’n last van mijn benen, dat ik niet zo goed kon lopen, maar na een behandeling van jou, gaat het lopen weer stukken beter!!! Ik kijk nu al uit naar 20 juni!!! Super, Top!!! Groetjes Cock


Je hebt weer wonderen verricht herma, nu hopen dat ik het zo kan houden

Apr 20, 2018 by Anonymous
Naam: Astrid 

Je hebt weer wonderen verricht herma, nu hopen dat ik het zo kan houden


Dankjewel voor een super lange, lekkere, lekker in je vel massage. Het voelt heel goed. En mijn arm is een stuk beter. Je hebt echt magische handen. L

Apr 11, 2018 by Anonymous
Naam: Dinie 

Dankjewel voor een super lange, lekkere, lekker in je vel massage. Het voelt heel goed. En mijn arm is een stuk beter. Je hebt echt magische handen. Liefs en tot snel.


Hoi Herma, wat was jouw APKtje aan mij weer heerlijk!!! Ik zei vanmiddag toch, dat ik mijn rechterhand niet tussen mijn schouderbladen kreeg........no

Apr 09, 2018 by Anonymous
Naam: Cock Klerk 

Hoi Herma, wat was jouw APKtje aan mij weer heerlijk!!! Ik zei vanmiddag toch, dat ik mijn rechterhand niet tussen mijn schouderbladen kreeg........nou dat lukt weer hoor!!! SUPER!!! Zo fijn dat je mijn schouder en de rest uiteraard weer lekker onder handen hebt genomen! Ben blij dat ik nu gelijk weer eenafspraak gemaakt heb. Je hebt gouden handen!!!?groetjes Cock


The best massage you will ever have awaits! Herma is sooo good! Total relaxation en replenishment. Go ahead and book your massage today and I am sure

Apr 07, 2018 by Anonymous
Naam: April 

The best massage you will ever have awaits! Herma is sooo good! Total relaxation en replenishment. Go ahead and book your massage today and I am sure you will be glad you did so. Enjoy! --- Review via Instagram ---


En weet je wat zo fijn is aan jouw massages? Ze zijn effectief, maar binnen de mogelijkheden van het lichaam van je cliënt!! Dat maakt jou mijn favor

Mar 14, 2018 by Anonymous
Naam: Manon 

En weet je wat zo fijn is aan jouw massages? Ze zijn effectief, maar binnen de mogelijkheden van het lichaam van je cliënt!! Dat maakt jou mijn favoriete masseuse!


Net een heerlijke zwangerschapsmasage gehad! Wat fijn om zo je verlof te beginnen! dankjewel Herma een echt aanrader!

Feb 15, 2018 by Anonymous
Naam: Alyssa Hulleman 

Net een heerlijke zwangerschapsmasage gehad! Wat fijn om zo je verlof te beginnen! dankjewel Herma een echt aanrader!


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 49 49 Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?
Pagina:
12345