Herma Lekker in je vel massage

Specialiteit van de praktijk: “Herma Lekker in je vel” massage.
Met deze massage, van 90 of 120 minuten, krijg je het beste van alles dat Massagepraktijk Herma in huis heeft. Een betere kennismaking met massage en Herma bestaat niet! Je ontvangt een degelijke (stevige) massage van het topje van je kruin tot en met je kleine teen, waarbij klachten zoveel mogelijk worden verholpen c.q. verminderd. En natuurlijk wordt de ontspanning niet uit het oog verloren. Je onderbroek blijft altijd aan. Dit geldt voor vrouwen en mannen.

Gemasseerd wordt: achterkant (rug, nek, schouders, hoofd en benen) en voorkant (decolleté, gezicht, oren, hoofd, armen, handen, buik, benen en voeten). Na afloop ben je totaal ontspannen. Een unieke ervaring voor lichaam en geest.

keuze uit 90 of 120 minuten. Tarief:  100 / 125 euro. Graag contant en gepast.

Na de massage drinken jij en ik gezamenlijk een waterborrel.

Klantbeleving:
—Hoi Herma, na (veel te) lange tijd weer bij je op de tafel gelegen voor een 2 uur durende APK!!! Het voelt weer super soepel aan! Wees maar zuinig op die wonderhandjes van je. Kom zeker weer voor zo’n ” lekker in je vel massage”, ik kan het iedereen aanbevelen!!!

—Dank je wel voor die wereldwonderhandjes van jou. Wat goed om alles weer even te ontspannen. En wat ben je kundig! Er is na de eerste massage al veel (oude) spanning uit mijn lichaam vertrokken en gisteren was de kers op de slagroom!

—Niet alleen is het een leuk mens, maar ze is buitengewoon deskundig en heeft gouden handen. Ze legt slimme verbanden tussen de werking van het lichaam en de geest.
Ik kom er al wat langer en ben nog steeds zeer enthousiast.