Pijn naar Fijn massage (60 minuten)

60 minuten  € 50,00. (graag contant en gepast)

(Chronische) pijnklachten
Bij het werken aan pijnklachten wordt altijd een uur gereserveerd. Vermindering/verhelpen van pijnklachten heeft op mijn tafel tijd nodig en is meestal niet in één keer opgelost. Een Pijn naar Fijn massage is meestal eens per week. Na een aantal behandelingen kan/wordt de tussenliggende tijd, in overleg, opgerekt. Bijvoorbeeld eens per 2, 3 of 4 weken. Een Pijn naar Fijn massage kan bestaan uit 5 tot 10 (of meer in overleg) massages. Je onderbroek blijft altijd aan. Dit geldt voor vrouwen en mannen.

Opsparen
Na 3x is vaak wel duidelijk of de massage helpt. Vooruitgang gaat soms met kleine stapjes en is per persoon verschillend. Bedenk wel dat je vaak al heel lang hebt ‘gespaard’ om tot deze niet meer te ‘uit te houden’ pijnklachten te komen.

Zoals de pijnklacht is opgebouwd, zo wordt ie ook weer afgebouwd.
Vergelijk het eens met een ui en het afpellen haar ringen.

Na de massage drinken we gezamenlijk een waterborrel.

 

Praktijkervaring
Ik ben geen fysiotherapeut, maar heb wel zoveel praktijkervaring opgedaan om te weten dat, plaatselijk masseren (bijna) niet helpt. Het is beter om naar de oorzaak te kijken en dàt aan te pakken.

Wist je bijvoorbeeld dat knieklachten heel vaak van uit
de been- en heupspieren komen?
Het mooie van je lichaam is dat alles connectie heeft met elkaar :).

Massagetechniek
De massage wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende technieken.

Onderhoudsbeurt
Het is altijd raadzaam om met regelmaat een ‘onderhoudsbeurt’ te plannen. Eens per 4 weken is een goede optie. Hierdoor zit je gegarandeerd beter in je vel.

Een massage met regelmaat uitgevoerd, geeft het beste resultaat. Ik geef je ook advies wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen.