Magnesium massage ervaringen

Hoi Herma,
ff een mededeling! Nadat ik van jou terug kwam ben ik lekker op de bank gaan liggen onder deken. Ik werd helemaal bezweet wakker en mijn handen waren helemaal nat van t zweten en voel me stukken beter nu! Soort van Resetten lijkt het.

Heyy Herma!
Wil je toch ff zeggen. Ik ben al een paar dagen achter elkaar pijnvrij sinds die behandeling met magnesium. Ik ben doorverwezen bij reumatoloog voor mijn klachten. Sinds jouw behandeling klachtenvrij. Hopelijk blijft het zo.

Meneer kreeg aan het eind van de massage jeuk aan zijn onderarmen. Met natte doek de armen afgenomen en hem geadviseerd bij thuiskomst nog even te douchen.  Op mijn vraag volgende dag hoe het nu ging, kreeg ik dit antwoord:
Geen jeuk meer en voel mij uitstekend. Toen ik gisteren thuiskwam zakte het af. Gelukkig maar, want ik had geen puf meer om te gaan douchen, mijn oogleden vielen gewoon dicht en ben aan één streep door naar bed gegaan. Hele nacht geslapen.

Goedemorgen Herma,
Je wilde graag mijn bevindingen van de magnesiumbehandeling. Ik heb goed geslapen, als ik niet sliep bleef ik rustig liggen en werd niet onrustig. Wel veel prikkels aan mijn bovenbenen, voelde warmte en dat leek van binnenuit te komen. Een aangenaam gevoel.

Lieve Herma, de magnesium rugbehandeling heeft een heerlijk soepel gevoel achter gelaten.

Hoi Herma, ik zou nog laten weten hoe ik me voelde na de magnesiummassage. Ik heb geen jeuk gehad gelukkig, maar verder voel ik met net zo als anders.

Dag Herma, vanmorgen heerlijk opgestaan. Geen kramp in de kuiten…… heerlijk relaxed! Dank weer.

Er is wel duidelijk een verschil tussen de behandelingen met en zonder magnesium. Fijner of niet kan ik niet echt zeggen. Komende keer ga ik nogmaals voor een soortgelijke behandeling als gisteren als dat mag/kan.

Herma, this kind of massage with magnesium went deeper! You were right, it is an awesome treatment! Thank you so much!

Even nog een ervaring delen: ik heb sinds donderdagavond warme voeten gehad en heb zonder (!) sokken kunnen slapen. Ik voel de kou in de voeten nu (na 4 nachten) zo langzamerhand weer terugkomen. Heel mooi resultaat dus.
Kun je dat wat je gesmeerd hebt voor mij bestellen?
— Mevrouw heeft inmiddels haar magnesiumgel en neemt nu regelmatig zelf een voetpakking.

Ooooh Herma wat heb ik lekker geslapen! Ik had vermoeide schouders en na die lekkere nachtrust voelden mijn schouders heel licht. Heerlijk!

Na 4 weken kwam ze weer: Ooohhh Herma wat heeft die rugpakking mij toch goed gedaan. Ik heb sindsdien nergens last van gehad. Ik kon mij prima bewegen. De laatste dagen voel ik dat ik weer aan jouw handen toe ben.