Voorkomt AccessBars Burn-Out?

Hoe gaat het? vraag ik haar
Krijg ik als antwoord: Wil je het echt weten? Ja natuurlijk, anders vraag ik het niet.

En daar gaat ze los…. Na de laatste keer dat ze bij mij op tafel lag,
werd ze heel moe, herkende zichzelf niet. Had nergens meer zin in. In haar 2 weken vakantie was ze niet vooruit te branden. Ook niet in haar werk. Ze heeft een eigen bedrijf met 1 werknemer.

Door die vermoeidheid werd ze ‘gedwongen’ om eens goed na te denken hoe e.e.a. anders te gaan organiseren. Haar werknemer nam ook nog eens ontslag en toen stond ze er alleen voor: Hoe nu verder?

Ineens lijkt alles in ‘de soep’ te lopen,
moet je keuzes gaan maken.
Voor jezelf  kiezen.
Dat is niet makkelijk.

Deze dame heeft zichzelf goed onder de loep genomen, hoor ik. Ze maakt nu keuzes, ook in haar bedrijf. Thuis is ze ook wat makkelijker en laat meer aan man en kinderen over. Het doet haar goed. Ze heeft er weer zin in.

Ze was niet blij met wat haar overkwam, maar beseft wel dat AccessBars daar een rol in heeft gespeeld en haar inzicht heeft gegeven. Hoe nu verder en dat voelt goed. Het had ook anders kunnen aflopen en dan zou ze langdurig zijn uitgeschakeld. Als je eigen ondernemer bent is dat niet prettig en kan het je je bedrijf kosten.

Soms word er ‘ingegrepen’ in je leven op een wijze die jij nooit bedacht zou hebben. Zij heeft dit goed opgepakt en een burn-out weten af te wenden.

Haar favoriet, eens in de 6 weken een AccessBars behandeling gecombineerd met een massage (Barssage*).

Dat vind ik nu zo mooi aan AccessBars. Elke behandeling is telkens een andere ervaring, afgestemd op wat jij nodig hebt.
– Het verbetert je weerbaarheid;
– Het geeft je helderheid en inzicht;
– Het geeft stroming, activiteit. Maar ook rust en kalmte;
– Het activeert je zelfgenezend vermogen;

Is AccessBars de oplossing voor alles?
Nee, dat is het niet. Het geeft je wel de mogelijkheden om het anders te doen, anders aan te pakken. Met AccessBars ligt er een wereld van mogelijkheden voor je open.

Ikzelf ben nog altijd blij, verbaasd en dankbaar wat Bars met je kan doen. Ik ontvang zelf ook regelmatig een Barsbehandeling.

 

*Barssage

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.