Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my nec

May 27, 2019 by Anonymous
Naam: Violeta 

On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my neck and face and it was looking amazing also. After almost a month now, my skin is still so smooth and beautiful. Thank you so much!


Vandaag weer een geweldige top tot teen massage gehad van Herma. Nieuw in haar pakket is de bindweefsel gezichts massage, een echte aanrader : je huid

May 06, 2019 by Anonymous
Naam: Wilma van den Berg 

Vandaag weer een geweldige top tot teen massage gehad van Herma. Nieuw in haar pakket is de bindweefsel gezichts massage, een echte aanrader : je huid voelt zo heerlijk doorbloed aan......en wie weet na een paar keer ook een jeudiger uitstraling ...
Voor mij is de totale massage een heerlijk verwen moment,goed voor lichaam en geest.... dus gelijk weer nieuwe afspraak gemaakt!!! Thanksss Herma


Hoi Herma, Ik heb na een tip een fijne masseuse gevonden in mijn woonplaats in Brabant. Dat scheelt zoveel reistijd dat ik daar voor kies. Uiteraa

Apr 30, 2019 by Anonymous
Naam: F 

Hoi Herma, Ik heb na een tip een fijne masseuse gevonden in mijn woonplaats in Brabant. Dat scheelt zoveel reistijd dat ik daar voor kies.

Uiteraard ga ik je onthouden want ik ben nog steeds van mening dat je gouden handen hebt Mocht ik weer een boek gaan schijven en die kans is groot hoor je het

Bedankt voor al je goede zorgen!


Hoi Herma met de wonderhandjes, het was weer heerlijk gisteren!!! Ik kan mijn oefeningen voor mijn schouder weer beter uitvoeren, was niet zo stijf! I

Mar 26, 2019 by Anonymous
Naam: Cock Klerk 

Hoi Herma met de wonderhandjes, het was weer heerlijk gisteren!!! Ik kan mijn oefeningen voor mijn schouder weer beter uitvoeren, was niet zo stijf! Ik beveel het een ieder aan om een keertje bij jou op de bank te liggen!!!???? groetjes Cock


Ik was in de omgeving van Harfsen beland om mijn boek af te schrijven. Daardoor uiteraard last van mijn nek gekregen. Herma kreeg het in no time los.

Feb 18, 2019 by Anonymous
Naam: Floor van Lier 

Ik was in de omgeving van Harfsen beland om mijn boek af te schrijven. Daardoor uiteraard last van mijn nek gekregen. Herma kreeg het in no time los. Nu rijdt ik met liefde een uur heen en een uur terug om me te laten masseren door Herma. Echt heel jammer dat ze niet dichterbij woont anders ging ik zeker wekelijks. Magic hands she has! echt een aanrader.


Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?

Nov 08, 2018 by Anonymous
Naam: Marga Leidekker 

Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.
Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?


Herma is een top therapeut die je lichaam snel door heeft. Zij heeft kennis van zaken en stelt je snel op je gemak. Zij bied een super veilige omgevin

Aug 27, 2018 by Anonymous
Naam: Frieda 

Herma is een top therapeut die je lichaam snel door heeft. Zij heeft kennis van zaken en stelt je snel op je gemak. Zij bied een super veilige omgeving daar waar je toch in het begin kwetsbaar op de bank ligt. Na de behandeling wil je nog maar 1 ding en dat is zo snel mogelijk weer op die bank. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en na behandeling zo wie zo een lange tijd klachten vrij. Dus bij twijfel : ga naar Herma.


This week I received a two hour massage, relaxing massage combined with reflexology massage. I was coming with headache and after massage my entire bo

Jul 13, 2018 by Anonymous
Naam: Violeta 

This week I received a two hour massage, relaxing massage combined with reflexology massage. I was coming with headache and after massage my entire body was more alive and headache gone! Herma is so aware and touch every spot where there is pain and make my body very happy. Her touch is magical, wow! How did I get so lucky?


Hé Herma, wat was het toch weer fijn om bij jou op de tafel te liggen. Ik had zo’n last van mijn benen, dat ik niet zo goed kon lopen, maar na een

May 25, 2018 by Anonymous
Naam: Cock Klerk 

Hé Herma, wat was het toch weer fijn om bij jou op de tafel te liggen. Ik had zo’n last van mijn benen, dat ik niet zo goed kon lopen, maar na een behandeling van jou, gaat het lopen weer stukken beter!!! Ik kijk nu al uit naar 20 juni!!! Super, Top!!! Groetjes Cock


Je hebt weer wonderen verricht herma, nu hopen dat ik het zo kan houden

Apr 20, 2018 by Anonymous
Naam: Astrid 

Je hebt weer wonderen verricht herma, nu hopen dat ik het zo kan houden


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 54 54 On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my neck and face and it was looking
Pagina:
123»