Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Vandaag kennisgemaakt met de hartelijkheid van Herma; wat een weldaad voor lichaam en geest! Herma's helende hartelijkheid is een aanrader, ze geeft

May 30, 2015 by Anonymous
Naam: Desmond 

Vandaag kennisgemaakt met de hartelijkheid van Herma; wat een weldaad voor lichaam en geest! Herma's helende hartelijkheid is een aanrader, ze geeft veel meer dan een 'simpele ' massage: een eerlijke en oprechte bespiegeling van je " zijn" . Ga een keer kennismaken met haar: (h)eerlijke massage!


Niet alleen is het een leuk mens, maar ze is buitengewoon deskundig en heeft gouden handen.Ze legt slimme verbanden tussen de werking van het lichaa

May 25, 2015 by Anonymous
Naam: Frans 

Niet alleen is het een leuk mens, maar ze is buitengewoon deskundig en heeft gouden handen.
Ze legt slimme verbanden tussen de werking van het lichaam en de geest.
Ik kom er al wat langer en ben nog steeds zeer enthousiast.


Ha die Herma,gisteren nog helemaal zen na jouw bekkenbodemmassage. Ik voelde me dinsdag brak en had hier en daar pijntjes. Vandaag echter stukken be

Mar 04, 2015 by Anonymous
Naam: Mies 

Ha die Herma,

gisteren nog helemaal zen na jouw bekkenbodemmassage. Ik voelde me dinsdag brak en had hier en daar pijntjes. Vandaag echter stukken beter. Ik zou het zelfs voorzichtig β€œFIT” kunnen noemen.
Dank je wel en graag ben ik de volgende week weer proefkonijn.

groetjes
mies


No nonsense massage, van top tot teen, met of zonder praten πŸ˜‰ Herma ontziet geen enkele spier, ook die niet zo mee willen werken, maar ze zorgt dat j

Feb 27, 2015 by Anonymous
Naam: Wilma 

No nonsense massage, van top tot teen, met of zonder praten πŸ˜‰ Herma ontziet geen enkele spier, ook die niet zo mee willen werken, maar ze zorgt dat je heerlijk ontspannen raakt. Ook fijn: voorverwarmde sokken!


Hallo Herma, wat heb ik gisteren genoten van mijn 1ste massage van jou!!! HEERLIJK!!! Je hebt mij al van een heleboel rugpijn afgeholpen. Wim zei vano

Feb 19, 2015 by Anonymous
Naam: Cock 

Hallo Herma, wat heb ik gisteren genoten van mijn 1ste massage van jou!!! HEERLIJK!!! Je hebt mij al van een heleboel rugpijn afgeholpen. Wim zei vanochtend tegen mij, je loopt veel soepeler. En daar heeft hij gelijk in. Ik kom binnenkort eerst nog een keer voor alleen de rug en daarna nog dezelfde als gisteren. Je bent nog niet van mij af hoor????????. Groetjes Cock


Hoi Herma!Ik ben op het moment van m\'n klachten af!! En ik ben er van overtuigd dat jouw massage daaraan heeft bijgedragen dus je hebt ervoor gezorg

Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Marieke 

Hoi Herma!
Ik ben op het moment van m\'n klachten af!! En ik ben er van overtuigd dat jouw massage daaraan heeft bijgedragen dus je hebt ervoor gezorgd dat ik een heel blij mens ben!!
Graag zou ik nogmaals gebruik maken van hetzelfde recept;)
Heb je binnenkort nog een plekje?


Dag Herma, het was voor mij de eerste keer dat ik een massage had, het was geweldig een heerlijk gevoel, jammer dat ik zo ver weg woon in bemmel ander

Aug 08, 2014 by Anonymous
Naam: Annie kip-zweers 

Dag Herma, het was voor mij de eerste keer dat ik een massage had, het was geweldig een heerlijk gevoel, jammer dat ik zo ver weg woon in bemmel anders kwam ik zeker meer, groetjes annie


Eerst bij Herma geweest voor een Lekker in je vel massage daarna voor een rug massage. Van allebei genoten en de volgende afspraak staat alweer.

May 22, 2014 by Anonymous
Naam: Marina 

Eerst bij Herma geweest voor een Lekker in je vel massage daarna voor een rug massage. Van allebei genoten en de volgende afspraak staat alweer.


Vandaag een heerlijke "lekker in je vel" massage gehad van Herma. Meid het was SUPER, bedankt. Fijn Weekend enne voor iedereen die het horen/lezen wil

Feb 15, 2014 by Anonymous
Naam: Hannie Rensen 

Vandaag een heerlijke "lekker in je vel" massage gehad van Herma. Meid het was SUPER, bedankt. Fijn Weekend enne voor iedereen die het horen/lezen wil een echte aanrader.


Gisterenavond kreeg ik bij Herma mijn "lekker in mijn vel" massage die ik op facebook had gewonnen. HEERLIJK!!! Ik ben nog aan het bijkomen en ga supe

Dec 24, 2013 by Anonymous
Naam: Judith Peelen 

Gisterenavond kreeg ik bij Herma mijn "lekker in mijn vel" massage die ik op facebook had gewonnen. HEERLIJK!!! Ik ben nog aan het bijkomen en ga super ontspannen de kerstdagen in. Nogmaals Herma, dank je wel!


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 57 57 Geweldige massage gehad bij deze dame.Ik kom hier zeker terug.