Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Vandaag een heerlijke "lekker in je vel" massage gehad van Herma. Meid het was SUPER, bedankt. Fijn Weekend enne voor iedereen die het horen/lezen wil

Feb 15, 2014 by Anonymous
Naam: Hannie Rensen 

Vandaag een heerlijke "lekker in je vel" massage gehad van Herma. Meid het was SUPER, bedankt. Fijn Weekend enne voor iedereen die het horen/lezen wil een echte aanrader.


Gisterenavond kreeg ik bij Herma mijn "lekker in mijn vel" massage die ik op facebook had gewonnen. HEERLIJK!!! Ik ben nog aan het bijkomen en ga supe

Dec 24, 2013 by Anonymous
Naam: Judith Peelen 

Gisterenavond kreeg ik bij Herma mijn "lekker in mijn vel" massage die ik op facebook had gewonnen. HEERLIJK!!! Ik ben nog aan het bijkomen en ga super ontspannen de kerstdagen in. Nogmaals Herma, dank je wel!


Vanmiddag een heerlijke Herma Lekker in je vel massage mogen ondergaan. Ik heb de actie op facebook gewonnen en was blij verrast! Meestal win ik nooit

Dec 09, 2013 by Anonymous
Naam: Marleen 

Vanmiddag een heerlijke Herma Lekker in je vel massage mogen ondergaan. Ik heb de actie op facebook gewonnen en was blij verrast! Meestal win ik nooit wat met acties dus dit was een grote verrassing! Het was heerlijk, lekker even een momentje voor jezelf en genieten! Herma bedankt voor de heerlijke massage!


Na een heerlijke doeltreffende en verkwikkende massage van Herma, fit en soepel de praktijk weer uitgelopen en geslapen als een roos. Aanrader en goed

Oct 13, 2013 by Anonymous
Naam: Gaius 

Na een heerlijke doeltreffende en verkwikkende massage van Herma, fit en soepel de praktijk weer uitgelopen en geslapen als een roos. Aanrader en goed te weten dat Herma in Harfsen zit. Kom zeker terug.


Vanochtend ben ik bij Herma geweest voor de Lekker in je vel-massage en ik zit nu inderdaad heel lekker in mn vel! Ik ben van top tot teen onder hande

Sep 21, 2013 by Anonymous
Naam: Suzanne Kobessen 

Vanochtend ben ik bij Herma geweest voor de Lekker in je vel-massage en ik zit nu inderdaad heel lekker in mn vel! Ik ben van top tot teen onder handen genomen en ben nu heerlijk relaxed. Het is echt een aanrader. Hartelijk dank Herma!


Gister samen met mijn moeder een superfijne massage gehad van Herma!! Alles voelt super losjes nu, en zeker voor herhaling vatbaar. Thanks Herma!
Jul 30, 2013 by Anonymous
Naam: Diejanne 

Gister samen met mijn moeder een superfijne massage gehad van Herma!! Alles voelt super losjes nu, en zeker voor herhaling vatbaar. Thanks Herma!


ik ben Danielle Uenk , 17 jaar . en heb net van Herma een heerlijke massage gekregen. Ik kreeg dit cadeau van mijn ouders. Het was de Herma's 'lekker

Jul 01, 2013 by Anonymous
Naam: danielle uenk 

ik ben Danielle Uenk , 17 jaar . en heb net van Herma een heerlijke massage gekregen. Ik kreeg dit cadeau van mijn ouders. Het was de Herma's 'lekker in je vel' massage. Echt top gedaan Herma ben heel ontspannen en het is zeker waard om nog een keer te komen. Lekkere geur van de olie, als ik het goed had was het de geur; amandelolie met lavendel. Onder het genot van een rustgevend muziekje en wierrook ben je al helemaal ontspannen. En dan ook nog een heerlijke massage waarbij je totaal ontspannend word. Ik raad het dan ook iedereen aan. Aan mensen met klachten maar ook gewoon mensen die gewoon even wat ontspanning verdiend. Ikzelf heb dan last van mijn knie en op dit moment voel ik er niks van. Op het moment zelf toen ze er aan het wrijven en drukken was het echt vervelend. Maar daar in tegen is het gevoel ook weg!" Ik heb een tip gekregen van haar en dat was: drink veel water naar de behandeling. dus, ik raad het iedereen aan. ik vond het heel ontspannend en relaxed en ben er super tevreden over. lieve groet, danielle


Vanmorgen mijn 4de massage op rij gehad. Ik begon met een flinke rugpijn. Na een gesprek met Herma, een eerste afspraak gemaakt. Na mij even getest te

Apr 11, 2013 by Anonymous
Naam: Anne Marie 

Vanmorgen mijn 4de massage op rij gehad. Ik begon met een flinke rugpijn. Na een gesprek met Herma, een eerste afspraak gemaakt. Na mij even getest te hebben kreeg ik al snel te horen dat mijn billen van "beton "waren.Ze heeft er veel werk aan gehad dit enigsinds weer soepel te krijgen. Het gaat nu een heeeeel stuk beter! Ik ben nu gelukkig weer zo ver dat we overgaan naar 1x in de 14 dagen. Super! Dank je wel Herma.


Een tijd geleden kwam ik met nek- en rugklachten (door stress) voor het eerst bij Herma, een dorpsgenote in het mooie Harfsen met een mooie, verzorgde

Feb 05, 2013 by Anonymous
Naam: Martijn 

Een tijd geleden kwam ik met nek- en rugklachten (door stress) voor het eerst bij Herma, een dorpsgenote in het mooie Harfsen met een mooie, verzorgde, schone en rustige praktijk, met sfeervolle verlichting, fijne achtergrondmuziek, een zeer goede massagetafel en: na afloop een vers glas water. 🙂 Herma verhielp bij mij snel de nekklachten en door haar persoonlijke aandacht waarmee elke massage weer anders en 'op maat' is voor wat mijn lijf en geest op dat moment nodig hebben, kom ik al bijna 2 jaar elke paar weken terug. Ook als er geen direct aanwijsbare klachten zijn. Dan is het gewoon heerlijk ontspannen en kom ik er 'lekker in het vel' weer vandaan. Herma kent vele verschillende massagetechnieken en ze past ze ook in combinaties toe, volgt haar gevoel voor wat er nodig is. Verder is Herma ook gezellig en oprecht geinteresseerd in je, en als je even niet oplet kletst ze soms de oren van je hoofd 🙂 Maar als je dan even niks terugzegt is dat ook helemaal goed. Kortom: wil je je lekker in je vel voelen, in ontspannen sfeer, ga dan naar Massagepraktijk Lekker In Je Vel in Harfsen!


Vandaag ben ik bij Herma geweest, nadat iemand haar via Facebook had aangeraden. Zo snel kan dat gaan. Het was heerlijk. Ontspannend, stevig en liefde

Jan 16, 2013 by Anonymous
Naam: Saskia 

Vandaag ben ik bij Herma geweest, nadat iemand haar via Facebook had aangeraden. Zo snel kan dat gaan. Het was heerlijk. Ontspannend, stevig en liefdevol. Van top tot teen ben ik aangeraakt en het was een weldaad. Haar massageruimte vind ik fijn en sfeervol. Ik kan haar van harte aanbevelen. Nu niet allemaal tegelijk een afspraak maken, ik heb geen zin om op een wachtlijst te komen voor de volgende keer 🙂


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 49 49 Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?
Pagina:
12345