Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

No nonsense massage, van top tot teen, met of zonder praten 😉 Herma ontziet geen enkele spier, ook die niet zo mee willen werken, maar ze zorgt dat j

Feb 27, 2015 by Anonymous
Naam: Wilma 

No nonsense massage, van top tot teen, met of zonder praten 😉 Herma ontziet geen enkele spier, ook die niet zo mee willen werken, maar ze zorgt dat je heerlijk ontspannen raakt. Ook fijn: voorverwarmde sokken!


Hallo Herma, wat heb ik gisteren genoten van mijn 1ste massage van jou!!! HEERLIJK!!! Je hebt mij al van een heleboel rugpijn afgeholpen. Wim zei vano

Feb 19, 2015 by Anonymous
Naam: Cock 

Hallo Herma, wat heb ik gisteren genoten van mijn 1ste massage van jou!!! HEERLIJK!!! Je hebt mij al van een heleboel rugpijn afgeholpen. Wim zei vanochtend tegen mij, je loopt veel soepeler. En daar heeft hij gelijk in. Ik kom binnenkort eerst nog een keer voor alleen de rug en daarna nog dezelfde als gisteren. Je bent nog niet van mij af hoor????????. Groetjes Cock


Hoi Herma!Ik ben op het moment van m\'n klachten af!! En ik ben er van overtuigd dat jouw massage daaraan heeft bijgedragen dus je hebt ervoor gezorg

Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Marieke 

Hoi Herma!
Ik ben op het moment van m\'n klachten af!! En ik ben er van overtuigd dat jouw massage daaraan heeft bijgedragen dus je hebt ervoor gezorgd dat ik een heel blij mens ben!!
Graag zou ik nogmaals gebruik maken van hetzelfde recept;)
Heb je binnenkort nog een plekje?


Dag Herma, het was voor mij de eerste keer dat ik een massage had, het was geweldig een heerlijk gevoel, jammer dat ik zo ver weg woon in bemmel ander

Aug 08, 2014 by Anonymous
Naam: Annie kip-zweers 

Dag Herma, het was voor mij de eerste keer dat ik een massage had, het was geweldig een heerlijk gevoel, jammer dat ik zo ver weg woon in bemmel anders kwam ik zeker meer, groetjes annie


Eerst bij Herma geweest voor een Lekker in je vel massage daarna voor een rug massage. Van allebei genoten en de volgende afspraak staat alweer.

May 22, 2014 by Anonymous
Naam: Marina 

Eerst bij Herma geweest voor een Lekker in je vel massage daarna voor een rug massage. Van allebei genoten en de volgende afspraak staat alweer.


Vandaag een heerlijke "lekker in je vel" massage gehad van Herma. Meid het was SUPER, bedankt. Fijn Weekend enne voor iedereen die het horen/lezen wil

Feb 15, 2014 by Anonymous
Naam: Hannie Rensen 

Vandaag een heerlijke "lekker in je vel" massage gehad van Herma. Meid het was SUPER, bedankt. Fijn Weekend enne voor iedereen die het horen/lezen wil een echte aanrader.


Gisterenavond kreeg ik bij Herma mijn "lekker in mijn vel" massage die ik op facebook had gewonnen. HEERLIJK!!! Ik ben nog aan het bijkomen en ga supe

Dec 24, 2013 by Anonymous
Naam: Judith Peelen 

Gisterenavond kreeg ik bij Herma mijn "lekker in mijn vel" massage die ik op facebook had gewonnen. HEERLIJK!!! Ik ben nog aan het bijkomen en ga super ontspannen de kerstdagen in. Nogmaals Herma, dank je wel!


Vanmiddag een heerlijke Herma Lekker in je vel massage mogen ondergaan. Ik heb de actie op facebook gewonnen en was blij verrast! Meestal win ik nooit

Dec 09, 2013 by Anonymous
Naam: Marleen 

Vanmiddag een heerlijke Herma Lekker in je vel massage mogen ondergaan. Ik heb de actie op facebook gewonnen en was blij verrast! Meestal win ik nooit wat met acties dus dit was een grote verrassing! Het was heerlijk, lekker even een momentje voor jezelf en genieten! Herma bedankt voor de heerlijke massage!


Na een heerlijke doeltreffende en verkwikkende massage van Herma, fit en soepel de praktijk weer uitgelopen en geslapen als een roos. Aanrader en goed

Oct 13, 2013 by Anonymous
Naam: Gaius 

Na een heerlijke doeltreffende en verkwikkende massage van Herma, fit en soepel de praktijk weer uitgelopen en geslapen als een roos. Aanrader en goed te weten dat Herma in Harfsen zit. Kom zeker terug.


Vanochtend ben ik bij Herma geweest voor de Lekker in je vel-massage en ik zit nu inderdaad heel lekker in mn vel! Ik ben van top tot teen onder hande

Sep 21, 2013 by Anonymous
Naam: Suzanne Kobessen 

Vanochtend ben ik bij Herma geweest voor de Lekker in je vel-massage en ik zit nu inderdaad heel lekker in mn vel! Ik ben van top tot teen onder handen genomen en ben nu heerlijk relaxed. Het is echt een aanrader. Hartelijk dank Herma!


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 54 54 On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my neck and face and it was looking