Fibromyalgie-reumamassage / Slaapmassage

Fybromyalgie-reumamassage
Dit is een massage zonder druk met subtiele/effectieve handelingen voor een maximaal ontspannend effect. Vooral voor mensen met chronische pijn zoals fibromyalgie, reuma, ME, ADHD, vermoeidheid e.a. ongemakken. Je onderbroek blijft altijd aan. Dit geldt voor vrouwen en mannen.

Tarief:  €  60,00. 60 minuten. (graag contant en gepast).
Deze massage wordt alleen op verzoek gegeven.

Slaapmassage
Tarief € 60,00. 60 minuten. (graag contant en gepast)
Deze massage wordt alleen op verzoek gegeven.

De slaapmassage is vooral voor mensen met een slaaptekort door chronische pijn zoals fibromyalgie, reuma, ME, ADHD, vermoeidheid e.a. ongemakken. Je onderbroek blijft altijd aan. Dit geldt voor vrouwen en mannen.

Deze massage maakt je zo ontspannen te dat je weer eens een nacht lekker kunt door slapen. Hierdoor laadt je lichaam weer op en krijgt het tijd om te herstellen.  Deze massage wordt bij voorkeur (later) in de avonduren gegeven.

Belangrijk: trek zo makkelijk mogelijke kleding aan. Sieraden af. Zorg dat je slaapklaar bent en bij thuiskomst zo je bed in kunt duiken. Elke activiteit na de slaapmassage maakt dat je weer wakkerder wordt en dat is niet de bedoeling.
Want het allerlekkerst is om na deze massage direct je bed in te duiken.

Natasja vertelt over haar ervaring met de slaapmassage:
Bij deze mijn ervaring na de tweede keer slaap massage.
Ik word er heerlijk ontspannen van en merk ook dat het meerdere dagen aanhoud. Relaxed gevoel van top tot teen. Het slapen is een ander verhaal. Net als na de eerste keer lig ik in bed nog een uurtje of twee wakker. Om daarna alsnog in een diepe slaap te vallen. En dinsdag nacht heb ik beide keren ook heerlijk geslapen.
De massage geef je heel prettig. Ik voel me vrij om te ontspannen en geniet er met volle teugen van.

Simone deelt haar ervaring met de reuma-massage:
Hallo Herma!
Ik wil je nogmaals bedanken voor de massages. Na een langere tijd zonder weet ik al beter wat voor effect het heeft gehad en ik ben blij dat ik de eerste periode van mijn werk een wekelijkse ontspanning voor mijn rug had!

Door reumatische klachten heb ik vaker wel dan niet last van de spieren in mijn rug, heupen, knieën en schouders. De massages van Herma waren daarom vooral hier op gericht. Ik had geen idee wat ik moest verwachten de eerste keer, dus met veel nieuwsgierigheid ging ik naar de eerste afspraak. De massage die Herma uitvoerde was heel anders dan een normale massage. Met lichte, doch effectieve aanrakingen zorgt Herma ervoor dat de spieren, die bijna constant op spanning staan, zich gaan ontspannen en dat merk je meteen. Herma zorgt er tijdens de massage goed voor dat je je prettig voelt en vraagt ook of sommige aanrakingen niet teveel pijn doen, waardoor je makkelijk kan aangeven wat goed voor je voelt.

Na de fijne massages merkte ik meteen dat ik veel soepeler liep en had ik ook minder moeite met een stuk lopen. Ook de dagen er na had ik veel profijt van de massages. Ik begon tijdens de massages aan een kantoorbaantje, waarbij ik twee tot vier dagen per week achter het bureau zit. Normaal krijg ik hierbij snel last van mijn rug. Door de massages had ik veel minder last van mijn rug vergeleken met eerder en herstelde mijn spieren zich beter, waardoor ik ‘s avonds al nergens meer last van had. Ook na een weekendje Zwarte Cross, waarna ik normaal een paar dagen moet herstellen, had ik al sneller geen last meer van mijn gewrichten en spieren.

De massages hebben het meeste effect als je in een korte tijd meerdere afspraken hebt, maar de ontspannende massage is volgens mij ook fijn en effectief als je een zware dag of dagen hebt gehad. Tevens is het heel gezellig met Herma en geniet je na de tijd altijd van een echte Harfsense waterborrel. Ik kom zeker terug voor deze massage en ik ben blij dat ik het mocht uitproberen!”