pure arganolie

Bij Herma verkrijgbaar in de praktijk. Zie prijslijst.

Cosmetische arganolie kopen voor je huid, haren en nagels
Pure arganolie heeft een bijzonder effect op je gezicht, haar, huid, nagels en op je lichaam. De rijke samenstelling van cosmetische arganolie heeft een weldadige invloed die de huid voedt, kalmeert en helpt om haar veerkracht te herwinnen. Het dagelijks aanbrengen hydrateert, verzacht en stimuleert een evenwichtige talgproductie, zodat je huid soepel blijft. Ook helpt arganolie uitstekend tegen acne.

Argan olie 100 ml bij Herma Harfsen

Ikzelf ben al jaren een groot fan, vooral omdat het niet vettig is, prima intrekt en mijn huid zuiver blijft. Ook voor mijn haren wil ik niets anders. Deze 100% natuurlijke arganolie komt rechtstreeks van de arganboomgaarden uit Marokko.

Geen vettige laag
100% pure cosmetische arganolie is niet vettig en het laat geen vette laag op je huid achter. Doordat arganolie snel opgenomen wordt in je huid en tot diep in de huid doordringt, worden de huidcellen gevoed en wordt gezonde cel vernieuwing gestimuleerd. Bij de productie van cosmetische arganolie worden de arganpitten zonder verhitting (koud) mechanisch geperst en uitvoerig gefilterd, waardoor een zeer lichte olie met een zeer geringe nootachtige geur ontstaat.

Biologische en 100% pure arganolie
Voor optimaal resultaat van cosmetische arganolie is het belangrijk dat je 100% pure en biologisch geproduceerde arganolie koopt in heel Nederland. Door de sterk groeiende vraag naar arganolie en de beperkte productie zijn er helaas veel aanbieders die hun arganolie verdunnen of bewerken. Margan Europe levert uitsluitend 100% pure en biologische arganolie zonder toevoegingen, vermengingen of geurstoffen. Door te kiezen voor deze pure arganolie gun jij jezelf een prachtig resultaat in je haar, gezicht en huid. Deze olie is zo puur dat ze ook prima past en smaakt in gerechten. Kortom, goed voor je lijf: binnen en buiten :).