Magnesium Malaat

40,85

Vermoeide en stijve spieren? Magnesium Malaat helpt je spieren te ontspannen en versoepelen. Geeft je meer energie.
Geschikt voor langdurig gebruik. Je lichaam kan dit goed verdragen omdat Malaat een natuurlijke (organische) vorm is van magnesium.

1 pot bevat 180 capsules

Beschrijving

Magnesium Malaat is een krachtige vorm van magnesium.  Het is een natuurlijke (organische) vorm van magnesium. De magnesium is gekoppeld aan appelzuur waardoor de opname erg goed is, met name door spieren.

Het heeft vooral effect bij vermoeidheid en het helpt voor soepelere spieren.

Heeft een belangrijke functie binnen de citroenzuurcyclus en dus de ATP-productie.

Wat is ATP productie?
ATP is voor de cel het universele, energierijke betaalmiddel voor alle processen in de cel die energie kosten. De cel heeft de energie uit het ATP nodig voor; celgroei, productie van hormonen en spijsverteringsenzymen, cel herstel en in het algemeen voor het laten verlopen van vele scheikundige reacties in de cel.

De malaatverbinding kan bijdragen aan ontspanning en meer energie.

Ook is deze vorm geschikt voor langdurig gebruik. Het wordt door het lichaam goed verdragen. Speelt een belangrijke rol bij de eiwitsynthese.

Ingrediënten:

601 mg magnesium malaat

1 mg vit B6 pyridoxaal 5 fosfaat (P5P)

Gewicht inclusief vegetarische capsule:

700 mg (= 70 mg elementair magnesium)

1 pot bevat 180 capsules

Magnesium Malaat en Magnesium Citraat zijn de beste magnesiumvormen voor je spieren. Citraat is gebonden aan citroenzuur en malaat is een verbinding van magnesium en appelzuur. Onderzoek heeft aangetoond dat het spierweefsel deze twee vormen beter opneemt dan andere magnesiumvormen.