Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

In 2011 kreeg ik het aangeboden als verrassingskado van mijn man. "Ik had wel eens wat persoonlijke aandacht verdiend zei hij". Herma wist daar wel ra

Jan 13, 2012 by Anonymous
Naam: Marja 

In 2011 kreeg ik het aangeboden als verrassingskado van mijn man. "Ik had wel eens wat persoonlijke aandacht verdiend zei hij". Herma wist daar wel raad mee. Zo intens en heerlijk voor zowel mijn lichaam als geest. Het is elke keer weer een feestje als ik naar haar toe ga. Mijn man en ik zijn beiden inmiddels vaste klant. Ik waardeer tevens haar flexibiliteit in afspraken gezien ons drukke leventje. Echt een aanrader voor iemand die in onze complexe wereld eens wat rust en steun wenst.


Op de kerstmarkt van 2010 in Harfsen, stond er aan de zijkant een kleine dame met een gezellig tafeltje reclame te maken voor haar nieuwe praktijk in

Jan 12, 2012 by Anonymous
Naam: Ineke 

Op de kerstmarkt van 2010 in Harfsen, stond er aan de zijkant een kleine dame met een gezellig tafeltje reclame te maken voor haar nieuwe praktijk in Harfsen: Herma. Tussen het publiek liep een enthousiaste man flyers uit te delen en een praatje te maken: Wilco. Zo heb ik ze leren kennen en een afspraak gemaakt. Sindsdien kom ik er elke maand of vaker. Herma masseert met een stevige hand, maar met liefde voor de spieren van mijn lichaam. Ze heeft vele opleidingen gevolgd en een ruime ervaring. Voor mij is het altijd een heerlijk vooruitzicht om door haar te worden gemasseerd. Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel. Ik wil iedereen aanraden, met of zonder klachten, om eens bij haar op de tafel te gaan liggen en je lekker te laten masseren. Je voelt je daarna een ander mens!


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 62 62 weekend Wadden eiland was heerlijk. Wandelen met de wind mee, klauteren tegen de duinen op en terug de wind tegen. Moe maar voldaan.Weinig last dankzij jouw prikken in mijn zij.
Pagina:
«567