Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Een tijd geleden kwam ik met nek- en rugklachten (door stress) voor het eerst bij Herma, een dorpsgenote in het mooie Harfsen met een mooie, verzorgde

Feb 05, 2013 by Anonymous
Naam: Martijn 

Een tijd geleden kwam ik met nek- en rugklachten (door stress) voor het eerst bij Herma, een dorpsgenote in het mooie Harfsen met een mooie, verzorgde, schone en rustige praktijk, met sfeervolle verlichting, fijne achtergrondmuziek, een zeer goede massagetafel en: na afloop een vers glas water. 🙂 Herma verhielp bij mij snel de nekklachten en door haar persoonlijke aandacht waarmee elke massage weer anders en 'op maat' is voor wat mijn lijf en geest op dat moment nodig hebben, kom ik al bijna 2 jaar elke paar weken terug. Ook als er geen direct aanwijsbare klachten zijn. Dan is het gewoon heerlijk ontspannen en kom ik er 'lekker in het vel' weer vandaan. Herma kent vele verschillende massagetechnieken en ze past ze ook in combinaties toe, volgt haar gevoel voor wat er nodig is. Verder is Herma ook gezellig en oprecht geinteresseerd in je, en als je even niet oplet kletst ze soms de oren van je hoofd 🙂 Maar als je dan even niks terugzegt is dat ook helemaal goed. Kortom: wil je je lekker in je vel voelen, in ontspannen sfeer, ga dan naar Massagepraktijk Lekker In Je Vel in Harfsen!


Vandaag ben ik bij Herma geweest, nadat iemand haar via Facebook had aangeraden. Zo snel kan dat gaan. Het was heerlijk. Ontspannend, stevig en liefde

Jan 16, 2013 by Anonymous
Naam: Saskia 

Vandaag ben ik bij Herma geweest, nadat iemand haar via Facebook had aangeraden. Zo snel kan dat gaan. Het was heerlijk. Ontspannend, stevig en liefdevol. Van top tot teen ben ik aangeraakt en het was een weldaad. Haar massageruimte vind ik fijn en sfeervol. Ik kan haar van harte aanbevelen. Nu niet allemaal tegelijk een afspraak maken, ik heb geen zin om op een wachtlijst te komen voor de volgende keer 🙂


al een tijdje geleden beloofd Herma, maar hier komt ie dan: mijn ervaringen op massagegebied, opgedaan bij jou (begon in Vaassen, zal zich nog wel voo

Jun 19, 2012 by Anonymous
Naam: Marijke philippa 

al een tijdje geleden beloofd Herma, maar hier komt ie dan: mijn ervaringen op massagegebied, opgedaan bij jou (begon in Vaassen, zal zich nog wel voortzetten in Harfsen). Ik heb eigenlijk al 30 jaar rug en nek-klachten, en van fysiotherapie knapte ik niet echt veel op. Nadat ik met Herma bevriend raakte, heeft ze mij op enig moment "geadopteerd" als project, ik scheen een stevig kluif te zijn op massagegebied. Ze wist de zere plekken en "knopen" zo feilloos te vinden dat ik af en toe neiging had om te schoppen, maar o wonder, na een aantal behandelingen begon de pijn te verdwijnen en nu, na maanden, gaat het nog steeds erg goed. Ik moet wel rekening houden met beperkingen, maar ik heb erg veel geleerd van deze ervaring en ik kan het iedereen zonder meer aanraden. Als ik af en toe een opfrisbehandeling nodig heb, merk ik ook direct daarna weer resultaat, sta ik voor het eerst sinds weken zonder hoofd- en nekpijn op. Hulde Herma, zoals ik al gezegd heb, je bent niet alleen de beste van Harfsen, maar ook nog steeds van Vaassen, en ik baal dat je verhuisd bent, als je dat maar weet! liefs, Marijke


Lang heb ik in Harfsen gewoond en op een goede dag kregen we nieuwe buren en wat schets mijn verbazing met wat ik het lekkerst vind een massage salon.

Jun 19, 2012 by Anonymous
Naam: Corry van den bos 

Lang heb ik in Harfsen gewoond en op een goede dag kregen we nieuwe buren en wat schets mijn verbazing met wat ik het lekkerst vind een massage salon. Maar waar ik achter kwam is ,het is meer dan een massage salon Herma neemt alle tijd voor je en daarbij is ze HEEL erg kundig. Nu ben ik weg uit Harfsen maar bij Herma kom ik graag en veel en doordat we inmiddels goede vrienden zijn geworden slooft ze zich ook nog uit om mij iedere keer met wat lekkers te verrassen. Herma dank je bent niet alleen een goede masseusse maar jij en Wilco zijn ook schatten.


Ik kwam voor problemen met schouder en rug, nu zo goed als over door vakwerk van Herma. Zeer tevreden en ben nu inmiddels vaste klant!!aanrader dus!!!

Jun 02, 2012 by Anonymous
Naam: Irene 

Ik kwam voor problemen met schouder en rug, nu zo goed als over door vakwerk van Herma. Zeer tevreden en ben nu inmiddels vaste klant!!aanrader dus!!!!


16-05-2012, ik ben erg blij met Herma, die helpt me in ieder geval behoorlijk van de pijn af. heb gewone en ook andere therapie gehad maar dit is het

May 16, 2012 by Anonymous
Naam: Betsie 

16-05-2012, ik ben erg blij met Herma, die helpt me in ieder geval behoorlijk van de pijn af. heb gewone en ook andere therapie gehad maar dit is het beste , Herma die aait niet maar ze pakt de plekken waar het zit, het doet meestal wel behoorlijk zeer maar na de tyd kan je weer lekker vooruit.ben ook 4x behandeld op de pijn poly, maar Herma is voor mij het beste .ook vindt ik het erg fijn dat ze alletyd voor je neemt.


Al tijden liep ik met lichamelijke klachten. Een vriendin Natasja raadde me jou aan, ze kwam er zelf ook al tijden met veel succes. Nou niks teveel ge

Apr 10, 2012 by Anonymous
Naam: Patty 

Al tijden liep ik met lichamelijke klachten. Een vriendin Natasja raadde me jou aan, ze kwam er zelf ook al tijden met veel succes. Nou niks teveel gezegd moet ik zeggen. Heb inmiddels al vele massage's gehad van Herma, en met veel succes. Klachten zijn zo goed als weg (mits ik mij niet teveel verkeerd belast) en heb ook al 2x de Dorn variant gehad.. Het kraakte even maar wat een verlichting van klachten die ik ooit had. Ik ben er gekomen met veel lichamelijke klachten die nu zo goed als weg zijn en kom er nog steeds maar dan voor de pure ontspanning! en dat zijn ze, de massage's van Herma! Ga zo door, topper!


vroeger vond ik massages maar onzin. Herma heeft me echt het tegendeel kunnen bewijzen. In het begin was ik erg onzeker dus gespannen, maar na 10 minu

Mar 31, 2012 by Anonymous
Naam: Patrick van der grave 

vroeger vond ik massages maar onzin. Herma heeft me echt het tegendeel kunnen bewijzen. In het begin was ik erg onzeker dus gespannen, maar na 10 minuten was ik zo slap als een washandje. Tegenwoordig ben ik zelfs zo ontspannen dat ik me echt in een compleet andere wereld waan. Als het moet is ze hardhandig, anders is het gewoon ontspannen.
Ze neemt absoluut de tijd voor je, ze is professioneel, gefocust, streng (als het moet) en gezellig. maar uiteindelijk is het altijd weer een genot om naar Herma te gaan


Inmiddels al vele verschillende massages gehad. Herma behoort wat mij betreft bij mijn eerste keuzes. Ze masseert stevig en tegelijk ook vriendelijk.

Feb 15, 2012 by Anonymous
Naam: Jeannette van der Linde 

Inmiddels al vele verschillende massages gehad. Herma behoort wat mij betreft bij mijn eerste keuzes. Ze masseert stevig en tegelijk ook vriendelijk. Ze brengt mijn lichaam en geest in beweging, en dat is precies wat ik zoek. Een warme persoonlijkheid die to-the-point masseert. Herma bedankt.


In 2011 kreeg ik het aangeboden als verrassingskado van mijn man. "Ik had wel eens wat persoonlijke aandacht verdiend zei hij". Herma wist daar wel ra

Jan 13, 2012 by Anonymous
Naam: Marja 

In 2011 kreeg ik het aangeboden als verrassingskado van mijn man. "Ik had wel eens wat persoonlijke aandacht verdiend zei hij". Herma wist daar wel raad mee. Zo intens en heerlijk voor zowel mijn lichaam als geest. Het is elke keer weer een feestje als ik naar haar toe ga. Mijn man en ik zijn beiden inmiddels vaste klant. Ik waardeer tevens haar flexibiliteit in afspraken gezien ons drukke leventje. Echt een aanrader voor iemand die in onze complexe wereld eens wat rust en steun wenst.


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 51 51 Hoi Herma met de wonderhandjes, het was weer heerlijk gisteren!!! Ik kan mijn oefeningen voor mijn schouder weer beter uitvoeren, was niet zo stijf! Ik beveel het een ieder aan om
Pagina:
«3456