Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Net even bij massage praktijk Herma van den Enk-Fiets geweest en ze heeft weer een super goede massage gegeven.Nu weer alle spiertjes los (Y)

Mar 08, 2017 by Anonymous
Naam: Ivo 

Net even bij massage praktijk Herma van den Enk-Fiets geweest en ze heeft weer een super goede massage gegeven.
Nu weer alle spiertjes los (Y)


Vanavond een heerlijke massage ontvangen van massage praktijk Herma. Ondertussen krijg je wijze levenslessen maar je kunt ook gewoon gezellig kletsen,

Aug 15, 2016 by Anonymous
Naam: Ina 

Vanavond een heerlijke massage ontvangen van massage praktijk Herma. Ondertussen krijg je wijze levenslessen maar je kunt ook gewoon gezellig kletsen, of als stilte wil (wat is dat???) het kan allemaal . Een aanrader! Dank je wel Herma van den Enk-Fiets!


Hoi Herma, na (veel te) lange tijd weer bij je op de tafel gelegen voor een 2 uur durende APK!!! Het voelt weer super soepel aan! Wees maar zuinig op

Mar 15, 2016 by Anonymous
Naam: Cock 

Hoi Herma, na (veel te) lange tijd weer bij je op de tafel gelegen voor een 2 uur durende APK!!! Het voelt weer super soepel aan! Wees maar zuinig op die wonderhandjes van je. Kom zeker weer voor zo'n " lekker in je vel massage", ik kan het iedereen aanbevelen!!! Groetjes Cock


Dank je wel voor die wereldwonderhandjes van jou. Wat goed om alles weer even te ontspannen. En wat ben je kundig! Er is na de eerste massage al veel

Nov 20, 2015 by Anonymous
Naam: Sandra 

Dank je wel voor die wereldwonderhandjes van jou. Wat goed om alles weer even te ontspannen. En wat ben je kundig! Er is na de eerste massage al veel (oude) spanning uit mijn lichaam vertrokken en gisteren was de kers op de slagroom! Groetjes, Sandra


Vandaag mocht ik een Herma lekker ik je Vel message ondergaan. Het was heerlijk! Herma is een super gesprekspartner en dan werkt toch altijd heel goed

Jul 20, 2015 by Anonymous
Naam: Lucinda 

Vandaag mocht ik een Herma lekker ik je Vel message ondergaan. Het was heerlijk! Herma is een super gesprekspartner en dan werkt toch altijd heel goed. Bijna 2 uur lang op de bank! Een aanrader voor iedereen. Waarom Herma? No nonsense mentaliteit vind ik geweldig, invoelend en meelevend. Daar houd ik van;) Thanks Herma...


Hallo Herma,Bij deze wil ik je bedanken voor je ontvangst en vele massage gehad maar je bent hierin zeker heel goed gespecialiseerd , even van top t

Jun 22, 2015 by Anonymous
Naam: Ivo 

Hallo Herma,
Bij deze wil ik je bedanken voor je ontvangst en vele massage gehad maar je bent hierin zeker heel goed gespecialiseerd , even van top tot teen alles aangepakt de voet reflex knap hoor zeer tevreden en overtroffen door jouw kennis ,vaardigheid en vooral de passie die jij hier voor hebt.
Zal mijn vrienden hierover vertellen zijn altijd sceptisch Maar klein stukje verder rijden dat wordt zeker beloond , super ik ben helemaal relaxt


Aartje: Weer een heerlijke (been)massage gehad bij Massagepraktijk Herma \"Lekker in je vel\", kan ik iedereen een keer aanraden.Marina: Ik kom ieder

Jun 05, 2015 by Anonymous
Naam: Aartje en Marina 

Aartje: Weer een heerlijke (been)massage gehad bij Massagepraktijk Herma \"Lekker in je vel\", kan ik iedereen een keer aanraden.
Marina: Ik kom iedere 3 tot 4 weken bij Herma voor een rugmasage ook echt een aanrader.


Vandaag kennisgemaakt met de hartelijkheid van Herma; wat een weldaad voor lichaam en geest! Herma's helende hartelijkheid is een aanrader, ze geeft

May 30, 2015 by Anonymous
Naam: Desmond 

Vandaag kennisgemaakt met de hartelijkheid van Herma; wat een weldaad voor lichaam en geest! Herma's helende hartelijkheid is een aanrader, ze geeft veel meer dan een 'simpele ' massage: een eerlijke en oprechte bespiegeling van je " zijn" . Ga een keer kennismaken met haar: (h)eerlijke massage!


Niet alleen is het een leuk mens, maar ze is buitengewoon deskundig en heeft gouden handen.Ze legt slimme verbanden tussen de werking van het lichaa

May 25, 2015 by Anonymous
Naam: Frans 

Niet alleen is het een leuk mens, maar ze is buitengewoon deskundig en heeft gouden handen.
Ze legt slimme verbanden tussen de werking van het lichaam en de geest.
Ik kom er al wat langer en ben nog steeds zeer enthousiast.


Ha die Herma,gisteren nog helemaal zen na jouw bekkenbodemmassage. Ik voelde me dinsdag brak en had hier en daar pijntjes. Vandaag echter stukken be

Mar 04, 2015 by Anonymous
Naam: Mies 

Ha die Herma,

gisteren nog helemaal zen na jouw bekkenbodemmassage. Ik voelde me dinsdag brak en had hier en daar pijntjes. Vandaag echter stukken beter. Ik zou het zelfs voorzichtig “FIT” kunnen noemen.
Dank je wel en graag ben ik de volgende week weer proefkonijn.

groetjes
mies


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 54 54 On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my neck and face and it was looking
Pagina:
12345»