Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Hallo Herma, even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Ik vond de massage heerlijk en lekker ontspannen. De pijn in de rug is/was weg. het is

Jan 12, 2018 by Anonymous
Naam: W 

Hallo Herma, even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Ik vond de massage heerlijk en lekker ontspannen. De pijn in de rug is/was weg. het is nu wel ietsje weer terug gekomen,maar vindt het al stukken beter als dat het was. Ik kom In de toekomst graag nog een keertje weer.


Vanmiddag mocht ik heerlijk genieten van een zwangerschapsmassage bij Herma; Wat is het heerlijk om je verlof zo te mogen beginnen; een tip voor ieder

Nov 14, 2017 by Anonymous
Naam: D. W. 

Vanmiddag mocht ik heerlijk genieten van een zwangerschapsmassage bij Herma; Wat is het heerlijk om je verlof zo te mogen beginnen; een tip voor iedere (bijna) mama 🙂 ! Rustige ruimte, fijne muziek op de achtergrond, lekkere warme handdoeken..; pure ontspanning. Dank Herma!


Na een heftige val (beklemde zenuw in rechterarm) maandenlang last gehad van ernstige nek- en armklachten. Bij fysio-/manuele therapeut geweest, maar

Jun 09, 2017 by Anonymous
Naam: Marijke 

Na een heftige val (beklemde zenuw in rechterarm) maandenlang last gehad van ernstige nek- en armklachten. Bij fysio-/manuele therapeut geweest, maar uiteindelijk (weer) bij Herma terechtgekomen die mij, net als een paar jaar geleden, weer pijnvrij heeft gekregen. Ik durf nu weer in de tuin te werken zonder angst dat ik de volgende dag m'n hoofd vrijwel niet meer kan draaien. Herma, het was (en is nog steeds) geweldig!


Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet?

Mar 08, 2017 by Anonymous
Naam: Eigenzinnig Evenwicht 

Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet? Dank Herma!


Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet?

Mar 08, 2017 by Anonymous
Naam: Eigenzinnig Evenwicht 

Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet? Dank Herma!


Net even bij massage praktijk Herma van den Enk-Fiets geweest en ze heeft weer een super goede massage gegeven.Nu weer alle spiertjes los (Y)

Mar 08, 2017 by Anonymous
Naam: Ivo 

Net even bij massage praktijk Herma van den Enk-Fiets geweest en ze heeft weer een super goede massage gegeven.
Nu weer alle spiertjes los (Y)


Vanavond een heerlijke massage ontvangen van massage praktijk Herma. Ondertussen krijg je wijze levenslessen maar je kunt ook gewoon gezellig kletsen,

Aug 15, 2016 by Anonymous
Naam: Ina 

Vanavond een heerlijke massage ontvangen van massage praktijk Herma. Ondertussen krijg je wijze levenslessen maar je kunt ook gewoon gezellig kletsen, of als stilte wil (wat is dat???) het kan allemaal . Een aanrader! Dank je wel Herma van den Enk-Fiets!


Hoi Herma, na (veel te) lange tijd weer bij je op de tafel gelegen voor een 2 uur durende APK!!! Het voelt weer super soepel aan! Wees maar zuinig op

Mar 15, 2016 by Anonymous
Naam: Cock 

Hoi Herma, na (veel te) lange tijd weer bij je op de tafel gelegen voor een 2 uur durende APK!!! Het voelt weer super soepel aan! Wees maar zuinig op die wonderhandjes van je. Kom zeker weer voor zo'n " lekker in je vel massage", ik kan het iedereen aanbevelen!!! Groetjes Cock


Dank je wel voor die wereldwonderhandjes van jou. Wat goed om alles weer even te ontspannen. En wat ben je kundig! Er is na de eerste massage al veel

Nov 20, 2015 by Anonymous
Naam: Sandra 

Dank je wel voor die wereldwonderhandjes van jou. Wat goed om alles weer even te ontspannen. En wat ben je kundig! Er is na de eerste massage al veel (oude) spanning uit mijn lichaam vertrokken en gisteren was de kers op de slagroom! Groetjes, Sandra


Vandaag mocht ik een Herma lekker ik je Vel message ondergaan. Het was heerlijk! Herma is een super gesprekspartner en dan werkt toch altijd heel goed

Jul 20, 2015 by Anonymous
Naam: Lucinda 

Vandaag mocht ik een Herma lekker ik je Vel message ondergaan. Het was heerlijk! Herma is een super gesprekspartner en dan werkt toch altijd heel goed. Bijna 2 uur lang op de bank! Een aanrader voor iedereen. Waarom Herma? No nonsense mentaliteit vind ik geweldig, invoelend en meelevend. Daar houd ik van;) Thanks Herma...


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 49 49 Wat heerlijk was je massage Herma, ik kijk nu al uit naar 28 november.Ik kan nu al merken dat alles losser zit. Top?
Pagina:
12345