Klantervaringen

Wat fijn dat jij je massage-ervaringen met mij en andere mensen wil delen.
Hartelijk dankjewel.

Klik hier om te beoordelen.


Submit your review
* Verplicht veld

Dankjewel voor een super lange, lekkere, lekker in je vel massage. Het voelt heel goed. En mijn arm is een stuk beter. Je hebt echt magische handen. L

Apr 11, 2018 by Anonymous
Naam: Dinie 

Dankjewel voor een super lange, lekkere, lekker in je vel massage. Het voelt heel goed. En mijn arm is een stuk beter. Je hebt echt magische handen. Liefs en tot snel.


Hoi Herma, wat was jouw APKtje aan mij weer heerlijk!!! Ik zei vanmiddag toch, dat ik mijn rechterhand niet tussen mijn schouderbladen kreeg........no

Apr 09, 2018 by Anonymous
Naam: Cock Klerk 

Hoi Herma, wat was jouw APKtje aan mij weer heerlijk!!! Ik zei vanmiddag toch, dat ik mijn rechterhand niet tussen mijn schouderbladen kreeg........nou dat lukt weer hoor!!! SUPER!!! Zo fijn dat je mijn schouder en de rest uiteraard weer lekker onder handen hebt genomen! Ben blij dat ik nu gelijk weer eenafspraak gemaakt heb. Je hebt gouden handen!!!?groetjes Cock


The best massage you will ever have awaits! Herma is sooo good! Total relaxation en replenishment. Go ahead and book your massage today and I am sure

Apr 07, 2018 by Anonymous
Naam: April 

The best massage you will ever have awaits! Herma is sooo good! Total relaxation en replenishment. Go ahead and book your massage today and I am sure you will be glad you did so. Enjoy! --- Review via Instagram ---


En weet je wat zo fijn is aan jouw massages? Ze zijn effectief, maar binnen de mogelijkheden van het lichaam van je cliënt!! Dat maakt jou mijn favor

Mar 14, 2018 by Anonymous
Naam: Manon 

En weet je wat zo fijn is aan jouw massages? Ze zijn effectief, maar binnen de mogelijkheden van het lichaam van je cliënt!! Dat maakt jou mijn favoriete masseuse!


Net een heerlijke zwangerschapsmasage gehad! Wat fijn om zo je verlof te beginnen! dankjewel Herma een echt aanrader!

Feb 15, 2018 by Anonymous
Naam: Alyssa Hulleman 

Net een heerlijke zwangerschapsmasage gehad! Wat fijn om zo je verlof te beginnen! dankjewel Herma een echt aanrader!


Hallo Herma, even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Ik vond de massage heerlijk en lekker ontspannen. De pijn in de rug is/was weg. het is

Jan 12, 2018 by Anonymous
Naam: W 

Hallo Herma, even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Ik vond de massage heerlijk en lekker ontspannen. De pijn in de rug is/was weg. het is nu wel ietsje weer terug gekomen,maar vindt het al stukken beter als dat het was. Ik kom In de toekomst graag nog een keertje weer.


Vanmiddag mocht ik heerlijk genieten van een zwangerschapsmassage bij Herma; Wat is het heerlijk om je verlof zo te mogen beginnen; een tip voor ieder

Nov 14, 2017 by Anonymous
Naam: D. W. 

Vanmiddag mocht ik heerlijk genieten van een zwangerschapsmassage bij Herma; Wat is het heerlijk om je verlof zo te mogen beginnen; een tip voor iedere (bijna) mama 🙂 ! Rustige ruimte, fijne muziek op de achtergrond, lekkere warme handdoeken..; pure ontspanning. Dank Herma!


Na een heftige val (beklemde zenuw in rechterarm) maandenlang last gehad van ernstige nek- en armklachten. Bij fysio-/manuele therapeut geweest, maar

Jun 09, 2017 by Anonymous
Naam: Marijke 

Na een heftige val (beklemde zenuw in rechterarm) maandenlang last gehad van ernstige nek- en armklachten. Bij fysio-/manuele therapeut geweest, maar uiteindelijk (weer) bij Herma terechtgekomen die mij, net als een paar jaar geleden, weer pijnvrij heeft gekregen. Ik durf nu weer in de tuin te werken zonder angst dat ik de volgende dag m'n hoofd vrijwel niet meer kan draaien. Herma, het was (en is nog steeds) geweldig!


Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet?

Mar 08, 2017 by Anonymous
Naam: Eigenzinnig Evenwicht 

Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet? Dank Herma!


Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet?

Mar 08, 2017 by Anonymous
Naam: Eigenzinnig Evenwicht 

Na een drukke, hectische week en weekend ben ik heerlijk in evenwicht gemasseerd door mijn favoriete masseuse. Zelfzorg is prioriteit 1, vind je niet? Dank Herma!


Massagepraktijk Herma 0573-459807 Lochemseweg 96 Harfsen , 7217 RJ NL 4.9 5.0 54 54 On 1 May I was having a massage with Herma and she did a special (bindweefsel gezichts) massage for my face. I was perceiving a lot shifting in my neck and face and it was looking
Pagina:
1234»