Kind/tiener Barssage (massage + AccessBars)

Je hoofd even lekker leeg en rustig. Èn je wil ook graag een massage van (bijvoorbeeld) je rug?

Eerst een rug-massage of een ander lichaamsdeel? Jij mag het zeggen. Daarna ga je lekker op je rug liggen en gaan we AccessBars doen. Je hoofd leeg maken. Ruimte maken. Een helder hoofd. Hoe lekker is dàt.
Wil je eerst Bars en dan massage? Dat kan ook.

Tijdens de behandeling raak ik 32 Bars punten zachtjes aan op jouw hoofd. Hierdoor wordt je lekker ontspannen en verdwijnen alle vervelende gedachten uit je hoofd. Gedachten die geen functie of nut meer hebben. Het geeft je een leeg hoofd en opgeruimd gevoel. Het geeft helderheid. Je slaapt ook veel lekkerder.

Praten mag, hoeft niet. Het maakt voor de werking niets uit. Rustig blijven liggen is wel handig.

Kinderen die hoog-gevoelig zijn, anders zijn of een traumatisch verleden hebben, ervaren ook meer rust en ruimte in zichzelf.

Met het stromen van De Bars, gaat de energie naar plekken in je lichaam waar het het hardst nodig is. Het voert de spanningen af die op dat moment in de weg zitten.

Soms begin je met een vol gevoel in je hoofd (soort van bewolkt). Na de behandeling voelt je hoofd weer licht en leeg aan en is de bewolking verdwenen. De zon is weer gaan schijnen.

Een Bars behandeling kan best veel in je losmaken, waardoor emoties vrij kunnen komen en jij jezelf soms niet herkent. Dat kan best heftig zijn. Dat is niet erg. Soms moet er eerst “opruiming” gehouden worden, zodat er plaats komt voor nieuwe ervaringen/emoties.

Na de massage drinken jij en ik gezamenlijk een waterborrel.
Door het “runnen” van de Bars kan er zin in zoet en/of zout ontstaan. Dit is een normale reactie.

t/m 15 jaar   65 euro.   Graag contant en gepast.