Jong-volwassen “Lekker in je vel” massage

Ervaar de Jong volwassen “lekker in je vel” massage en je krijgt het beste van alles dat Massagepraktijk Herma in huis heeft. Een betere kennismaking met massage en Herma bestaat niet!!

Je ontvangt een degelijke (stevige) massage van het topje van je kruin tot aan je kleine teen, waarbij klachten zoveel mogelijk worden verholpen c.q. verminderd. En natuurlijk wordt de ontspanning niet uit het oog verloren. Je onderbroek blijft altijd aan. Dit geldt voor vrouwen en mannen.

Gemasseerd wordt: achterkant en voorkant lichaam, inclusief, hoofd, gezicht, oren, decolleté, armen, handen, buik en voeten. Na afloop ben je totaal ontspannen. Een unieke ervaring voor lichaam en geest.

Na de massage drinken jij en ik gezamenlijk een waterborrel.

18 – 21 jaar, 80 euro. Graag contant en gepast.

Herma geeft ook massages aan kinderen, tieners en aan volwassenen. Vanaf 6 jaar ben jij van harte welkom.

Nadie zegt: Nogmaals bedankt voor de heerlijke massage!:-) Ik heb heerlijk geslapen vannacht, en zowaar door geslapen! En ik werd wakker zonder hoofdpijn. Voel mn rechter been nog wel, maar is gelukkig stukken minder! Tintelt nog wat. Ik was gisteren nog wel wat duizelig en had hoofdpijn en was moe maar dat is vandaag weg.
Week later……. Ik bedenk me net dat ik eigenlijk al sinds vorige week, geen last meer heb gehad van m’n been! 🙂