Ademhalen

Herma, zegt een klant opeens tijdens de massage……………”ik denk de laatste tijd veel aan jou”…… Ik kijk op en zeg……  huh?…Nee, zegt ie, ik moet het anders zeggen. Jij bent vaak in mijn gedachten als er wat is en dan denk ik, Herma zou nu zeggen…even diep ademhalen en rustig uitblazen en dàt werkt!”.
Haha dat je dan nog maar vaak aan mij mag denken zeg ik en ik adem opgelucht uit.

Stress
Spanningen en stress doen veel met het lichaam en de geest van de mens. Eén van de gevolgen is een verkeerde ademhaling of “gejaagd” gaan ademhalen. Wanneer je dit herkent, in bijvoorbeeld spannende situaties, is dit een goede manier om dan even tijd te nemen voor jezelf en met bewuste aandacht naar je ademhaling te gaan. Tenminste 3 tot 5x diep ademhalen en rustig uitblazen…. Dit doet wonderen met je.

Ademhaling
Door bewust met je aandacht naar je ademhaling te gaan, ga je uit je hoofd weg en dat schept ruimte en moed om door te gaan.

Ik wens je succes 🙂

Zit jij niet zo lekker in je vel en wil jij ook graag van je spanningen/stress af?
Naast een diepe ademhaling helpen ook massage en/of access bars spanning los te laten. Daardoor ontstaat meer ruimte in je lijf en in je hoofd.

Herma is massagetherapeut en healer,  gespecialiseerd in lichaamsmassages en heeft door de jaren heen haar eigen “Herma lekker in je vel” massage ontwikkeld. Herma gebruikt en geeft, waar nodig, healing technieken, zoals reiki, bars en reset. (energiebehandelingen).

Afspraak maken? Bel/app/mail naar 0620451116 / info@massagepraktijkherma.nl

Een massage van Herma is een APK voor lichaam en geest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.